Roubenky Pod Strání - Orlické Záhoří - Silvestr 2024

Roubenky pod strání - od potoka Roubenky pod strání Roubenky pod strání v Orlickém Záhoří Roubenky pod strání Orlické Záhoří
"Malej" vstup "Malej" světnice "Malej" kuchyň "Malej" jídelna, sedačka

...více fotek na e-chalupy.cz

Stylové pohádkové roubenky se samostatným wellness, dokončené v roce 2023 v Jadrné, v horní části Orlického Záhoří. Spodní hranici pozemku ve výšce 705 m n. m., přímo pod nejvyššími vrcholy Orlických hor, lemuje ledový horský potůček. Tato nádherná oblast s kouzelnou přírodou v zapadlém severovýchodním koutu naší republiky nám naprosto učarovala. Nyní můžete při seznamování se zdejší krajinou využít krásné roubenky s vysokým standardem ubytování, dobovou vizáží a maximálním komfortem. Pronajmout si můžete buď celou roubenku „Malej“ (max 14 osob) nebo jeden ze dvou apartmánů v roubence „Velkej“. Po aktivně prožitém dnu, ale i v případě nepřízně počasí, určitě každý ocení prohřátí a promasírování těla v malém stylovém wellness (a to se prý obzvlášť povedlo - vizuálně i pocitově). Ve vstupní místnosti zujete boty, v šatně sundáte svršky a hurá do tepla. Sauna je na pohodu pro 4 osoby ale 6 - 7 se taky vejde. Vířivka je pro max 5 osob a samozřejmě nechybí sprchy a toaleta.

Cena Silvestru 2024: 30000,- kč

Upřesňující podmínky: 28.12.2024 - 4.1.2025 (či dle domluvy)

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 14 osob. Chalupa nabízí k ubytování 4 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Orlické Záhoří pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Orlické hory.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook