Chata Na Výsluní - Střítež u Poličky - Silvestr 2024

Chata Na Výsluní Střítež Chata Na Výsluní ve Stříteži u Poličky Chata Na Výsluní pronájem Střítež u Poličky Pohled z jídelny do kuchyně Kuchyň s kuchyňskou linkou (myčka, sporák se sklokeramickou deskou)
Kuchyň (lednice, mikrovlnka) Průhled z jídelny do obývacího pokoje Obývací pokoj s dětským koutkem Obývací pokoj se sedací soupravou (rozkládací, 2 lůžka)

...více fotek na e-chalupy.cz

Nedávno kompletně rekonstruovaná dvoupodlažní Chata Na Výsluní ve Stříteži pro 4 - 6 osob se nachází v klidné a slunné části obce Střítež u Poličky. Místo vybízí k odpočinku s oblíbenou knihou v houpací síti ve stínu jabloní, ale současně nabízí vyžití pro aktivní trávení dovolené. Vydat se můžete na nenáročnou výpravu za rytířem Toulovcem do nedaleké přírodní rezervace Maštale, navštívit středověké opevnění města Poličky nebo vystoupat do věže poličského kostela sv. Jakuba, kde se mezi nebem a zemí v malé světničce narodil dnes světoznámý hudební skladatel Bohuslava Martinů, a odkud je překrásný výhled na celé město i okolí. K návštěvě vás může zlákat nedaleký hrad Svojanov nebo renesanční zámek Litomyšl.

Chata stojí na prostorném zatravněném pozemku o rozloze cca 800m², ze dvou stran oploceném. V jedné části zahrady rostou ovocné stromy. Nachází se zde také ohniště, gril na dřevěné uhlí, pískoviště, houpačka pro děti. K dispozici je houpací síť, pétanque, kroket, badminton.

Cena Silvestru 2024: 18000,- kč

Upřesňující podmínky: 28. 12. 2024 - 1. 1. 2025

Maximální kapacita chaty pro silvestrovský pobyt je 6 osob. Chata nabízí k ubytování 1 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Střítež u Poličky pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Východní Čechy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook