Chata u Honzíka - Zbečno - Silvestr 2024

Chalupa u Adélky Zbečno Zahrada před chalupou Možnost sjíždění řeky Berounky Sezení na zahradě
Jezirko Pirátský pokoj Pirátský pokoj Ložnice

...více fotek na e-chalupy.cz

Vítáme vás na naší chalupě, která pro nás hodně znamená. Před několika lety jsme stáli před rozhodnutím, zda ji prodat, nebo se vydat těžší, ale krásnější cestou postupné rekonstrukce. Snažíme se, aby vše, co děláme, mělo duši a aby v tom zůstal náš otisk. Víme, že to bude práce na celý život, ale má pro nás smysl, člověk se má stále co učit.

Chalupa se nachází ve velmi klidné části křivoklátských lesů. obklopuje ji zahrada s jezírkem, terasou, vířivkou, kde můžete v klidu relaxovat. V domě je prostorná romantická ložnice, dětský pokoj v pirátském stylu, sprchový kout, rustikální obývací pokoj s krbem a domácí kino. Chalupa má jižní expozici, takže si můžete užívat slunce po celý den. Nenabízíme luxus, ale autentičnost. A i díky Vaší podpoře budeme moci dál postupovat v počaté rekonstrukci a tím se dělit o společnou radost. Věříme, že u nás strávíte mnoho dobrodružných chvil, odpočinete si od reality a vrátíte se domů plni nových zážitků.

Cena Silvestru 2024: 10000,- kč

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 6 osob. Chalupa nabízí k ubytování 2 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Zbečno pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Střední Čechy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook