Chata Baracom - Rokytnice nad Jizerou - Horní Rokytnice - Silvestr 2024

Chata Baracom Rokytnice nad Jizerou - Horní Rokytnice Chata Baracom k pronájmu Horní Rokytnice nad Jizerou Rokytnice nad Jizerou - Horní Rokytnice - Chata - 3 Rokytnice nad Jizerou - Horní Rokytnice - Chata - 4
Rokytnice nad Jizerou - Horní Rokytnice - Chata - 5 Rokytnice nad Jizerou - Horní Rokytnice - Chata - 6 Chata Barcom wellness Horní Rokytnice nad Jizerou Rokytnice nad Jizerou - Horní Rokytnice - Chata - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Nově postavená chata Baracom z roku 2021 nabízí celoroční ubytování v Horní Rokytnici nad Jizerou. Chata se nachází cca 300m od stanice lanovky Horní Domky (ski areál Rokytnice nad Jizerou). Nabízíme velmi příjemné podmínky, soukromí, relax a uspokojíme určitě i náročnější klientelu. Pokud jste velká rodina nebo parta přátel či kolegů, přijeďte se pobavit, odpočinout a užít krás Krkonoš právě k nám! Věříme, že dovolená strávená v naší chatě Vás skutečně nadchne a odnesete si s sebou spoustu nových sil, pěkných a nezapomenutelných okamžiků! Objekt je k pronájmu výhradně jako celá chata.

Chata nabízí 3x mezonetový apartmán (celkem 23 lůžek). V Každém apartmánu je v přízemí předsíň, WC, kuchyňský kout s obývacím pokojem, po dřevěném schodišti do patra, najdete ložnici s manželskou postelí, dětský pokoj (2x palanda) a koupelnu s toaletou.

Cena Silvestru 2024: 90000,- kč

Upřesňující podmínky: Celá chata v termínu od 28.12.2024 - 2.1.2025

Maximální kapacita chaty pro silvestrovský pobyt je 23 osob. Chata nabízí k ubytování 6 ložnic.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Rokytnice nad Jizerou - Horní Rokytnice pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Krkonoše.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook