Tři historické roubenky - Chalupa Tereza - Nové Losiny - Silvestr 2024

Chalupa Tereza Nové Losiny pronájem Historické roubenky Nové Losiny Chalupa Tereza Nové Losiny - Chalupa - 3 Nové Losiny - Chalupa - 4
Nové Losiny - Chalupa - 5 Nové Losiny - Chalupa - 6 Nové Losiny - Chalupa - 7 Nové Losiny - Chalupa - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Chalupa Tereza - Dvě stě let stará, původně hospodářská stodola přestavěná na obytnou chalupu. Kapacita až 18 osob. Obytný prostor s kuchyňským koutem, kachláky, krbem, televizí. Koupelna s vanou a WC + samostatné WC. V chalupě se nachází SAUNA. V letním období je u chalupy bazén s průměrem 3m. 5 ložnic (3+2+5+5+4). Možnost připojení k WIFI. K dispozici velký gril, ohniště, pingpongový stůl, hřiště, prolézačky pro děti. Možnost uschování jízdních kol.

Celkem Tři roubenky - Daniela, Tereza a Alena se nacházejí nedaleko sebe v Nových Losinách - u horského potoka. Retro - zařízení. V centru Jeseníků pod horami s výškou kolem 1300m n. m. Ideální výchozí místo pro pěší i cyklo turistiku (hřebeny hor, památky, lázně, zámky, spousta zajímavostí). V zimě vhodné pro lyžování (skiareály od 2km - Přemyslov, Kouty, Červenohorské sedlo, Branná, Františkov, Ramzová, Praděd,... ).

Cena Silvestru 2024: 45000,- kč

Upřesňující podmínky: cena za silvestrovský pobyt je fixní pro 2-7 nocí, nástup možný od 26.12.

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 18 osob. Chalupa nabízí k ubytování 5 ložnic.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Nové Losiny pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jeseníky.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook