Chata s luxusním výhledem - Kunčice pod Ondřejníkem - Silvestr 2024

Chata s luxusním výhledem Chata s luxusním výhledem Kunčice pod Ondřejníkem Chata Kunčice pod Ondřejníkem pronájem Kunčice pod Ondřejníkem - Chata - 4
Kunčice pod Ondřejníkem - Chata - 5 Kunčice pod Ondřejníkem - Chata - 6 Kunčice pod Ondřejníkem - Chata - 7 Kunčice pod Ondřejníkem - Chata - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Chcete uniknout od stresu a napětí každodenního života? Vydejte se do některé z našich luxusních chat, které nabízí vše pro ničím nerušený relax, ale zároveň svým strategickým umístěním lákají k objevování malebných Beskyd.

Nádherná zahrada s bazénem, pergola se zahradním nábytkem a grilem pro příjemné posezení. Nabízí 2 ložnice (každá pro 2 osoby) Sauna či vířivka a mimo jiné parkoviště přímo na pozemku (až 3 auta). V chatě je funkční Wi - Fi připojení, TV s O2 TV a například krb. Chatka je ve skvělém stavu a najdete zde 2 balkony, jednu terasu, 2 ložnice, koupelnu, obývák a kuchyň.

Cena Silvestru 2024: 50000,- kč

Upřesňující podmínky: Cena za 4 noci

Maximální kapacita chaty pro silvestrovský pobyt je 6 osob. Chata nabízí k ubytování 2 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Kunčice pod Ondřejníkem pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Beskydy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook