Roubenka V pohádce - Moravské Křižánky - Silvestr 2024

Roubenka V pohádce Moravské Křižánky Moravské Křižánky - Chalupa - 2 Moravské Křižánky - Chalupa - 3 Moravské Křižánky - Chalupa - 4
Moravské Křižánky - Chalupa - 5 Moravské Křižánky - Chalupa - 6 Moravské Křižánky - Chalupa - 7 Moravské Křižánky - Chalupa - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Kouzelná roubená chalupa jako z pohádky leží v srdci Vysočiny v obci Moravské Křižánky. Je součástí Vesnické památkové rezervace Křižánky v CHKO Žďárské vrchy. Roubenka je původní, autentická, prošla kompletní, citlivou rekonstrukcí a díky tomu se podařilo uchovat Genius loci. Poskytne Vám neopakovatelnou atmosféru starých časů, propojenou do dnešní doby, díky kompletnímu vybavení včetně topení v podlaze. Vyzkoušejte spát pod střechou z dřevěné šindele a dřevěnými okapy.

Chalupa je na konci obce, z jedné strany les, z druhé louka, díky tomu poskytuje dostatek soukromí. K relaxu a odpočinku slouží velká, nádherná zahrada, umístěná na jihozápadní stranu. Přímo u domu je posezení na kamenném zápraží s výhledem na celou zahradu a blízký les. U chalupy je velká předzahrádka jako z dob našich babiček. Je plná bylinek, které můžete použít při vaření... oregano, saturejka, tymián, máta a šalvěj.

Cena Silvestru 2024: 7000,- kč

Upřesňující podmínky: Cena za noc.Preferujeme rodiny s dětmi.

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 7 osob. Chalupa nabízí k ubytování 2 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Moravské Křižánky pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Vysočina.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook