Na samotě u lesa - Mnichovice - Silvestr 2024

Na samotě u lesa Mnichovice Pronájem chaty Na samotě u lesa - Posázaví - Pohled zadní část Posezení na kryté terase Kuchyňská linka
Lednice mezi kuchyní a obývákem Pohled do obýváku od dveří - koupelna TV v obýváku Posezení v obýváku

...více fotek na e-chalupy.cz

Objekt je po celkové rekonstrukci. Na samotě u lesa se nachází v malebné krajině v Ladově kraji. Pozemek je celý oplocený. K dispozici venkovní i vnitřní posezení. V okolí je veškerá občanská vybavenost (potraviny, večerka, restaurace, řeznictví, cukrárna, lékárna, bus, vlak atd. ) je to pár kroků jak na náměstí, tak do krásné přírody. Objekt se nachází vcelku na opuštěném místě, z jedné strany je pruh lesa, z druhé strany louka s výběhem pro koně. Okolní krajina musí okouzlit snad každého. Najdete zde spoustu zajímavých cílů jak pro pěší turistiku, tak pro kolo. V letních měsících potěší okolní lesy nejen houbaře. Koupání můžete nalézt v nedalekém Struhařově, Jevanech, ale třeba také v řece Sázavě (okolí Čerčan, Chocerad…). V zimních měsících lze navštívit sjezdovku Šibeniční vrch, nebo krásné trasy na běžky okolo Klokočné, nebo Voděradské Bučiny, Struhařov. Přímý vlakový spoj do centra Prahy za památkami a nákupy, cesta trvá 40min.

Cena Silvestru 2024: 15000,- kč

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 6 osob. Chalupa nabízí k ubytování 2 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Mnichovice pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Okolí Prahy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook