Ubytování Jarošovi - Lipová-lázně - Silvestr 2024

Ubytování Jarošovi Lipová-lázně - zimní Parkování před objektem Dětský kout Zahrada s posezením
Ubytování Jarošovi Lipová-lázně - jarní Parkování před objektem Apt.č.3 - kuchyň Apt.č.3 - kuchyň

...více fotek na e-chalupy.cz

Objekt č. p 660 má kapacitu lůžek pro max. 15 osob a je v provozu od 02/2023.Nachází se v klidné části obce Lipová - lázně spadající do CHKO Jeseníky a navazuje na místní část Bobrovník. Spolupracujeme úzce s vedlejším ubytováním Jeřábek a lze v případě zájmu nabídnout společnou kapacitu až 25 lůžek (z toho počtu jsou 2 přistýlky) v celkem 6 apartmánech o různé velikosti. V posledních letech prošly oba objekty rekonstrukcí, kterou byly vytvořeny 3 + 3 ubytovací jednotky (apartmány). V objektu č. p. 660 lze vzájemně propojit 3 apt. čímž vzniká jedinečná možnost ubytování spřátelené skupiny 15 osob. Objekt ubytování Jeřábek má možnost propojení dvou apt. s kapacitou až 6 lůžek (z toho 2 přistýlky a jeden apt. je zcela samostatný s kapacitou 4 lůžek. Svou velikostí je objekt 660 vhodný pro 3 až 4 rodiny. K objektu náleží udržovaná oplocená zahrada s venkovním zázemím pro děti a parkoviště pro cca 3 až 4 vozidla. V rámci rodin s malými dětmi je k dispozici možnost využití dvou dětských jídelních židliček a 2x dětská postýlka (jedna stabilní ve 3 apt., druhá mobilní).

Obec Lipová. lázně je ideálním výchozím bodem pro výlety jak po Jeseníkách, tak i po Rychlebských horách. Ve vzdálenosti do 1,5 km od ubytování se nachází 6 restauračních zařízení s rozličnou gastronomií, dva obchody COOP a rekonstruované Schrotovy lázně. V blízkosti je taktéž dětské hřiště s možností míčových her, které je vzdálené cca 300 m.

Cena Silvestru 2024: 34500,- kč

Upřesňující podmínky: Cena za 3.apt. 3 noci - každá další noc + 8.500,- Kč

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 15 osob. Chalupa nabízí k ubytování 6 ložnic.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Lipová-lázně pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jeseníky.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook