Chalupa Na konci Počátek - Seč - Počátky - Silvestr 2024

Chalupa Počátky chalupa Na konci Počátek pohled z příjezdové cesty zahrada s výhledem na Železné hory (od plotu je vidět zřícenina hradu Lichnice)
západy slunce za horami jsou nádherné dětské hřiště trampolína terasa na ničím nerušené večery (maximálně sovou či srncem :-))

...více fotek na e-chalupy.cz

Přijeďte k nám načerpat klid a energii do malebné chaloupky na samotě u lesa! Chalupa je především pro rodiny s dětmi. Nabízí jak odpočinek a relax v přírodě, tak sportovní a společenské vyžití u Sečské přehrady, která je vzdálena 1,5 km od chalupy. Každý den si budete moct dát čerstvá vajíčka k snídani, jelikož v zadní části zahrady bydlí pět slepiček. Nemusíte se bát, že se o ně budete muset starat. Krmení mají zajištěno z dávkovače a postačí pouze sepnout každý den spínač, aby měly čerstvou vodu. :-) Okna a francouzské dveře na terasu jsou situovány na zahradu, kde nebudete ničím rušeni. Na chalupu si můžete přivézt svého čtyřnohého mazlíčka, který se na velké zahradě vyřádí. Domácí mazlíček je za příplatek.

I přes dlouhotrvající přípravné práce není vše hotovo, jak bychom si přáli, ale to bychom letos ani nezahájili provoz... aneb kdo hledá mouchy, určitě si nějaké najde. :-) Nedodělky jsou nicméně záležitostí pouze estetického rázu. Nikterak neomezí vaše pohodlí.

Cena Silvestru 2024: 25000,- kč

Upřesňující podmínky: 2024 volno

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 7 osob. Chalupa nabízí k ubytování 2 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Seč - Počátky pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Východní Čechy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook