Vila Jestřábí - Černá v Pošumaví - Silvestr 2024

Vila Jestřábí Černá v Pošumaví Vila Jestřábí - moderní ubytování v Černé v Pošumaví Vila Jestřábí - moderní ubytování v Černé v Pošumaví Vila Jestřábí - moderní ubytování v Černé v Pošumaví
Obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou nabízí dostatek prostoru pro 8 lidí Obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou nabízí dostatek prostoru pro 8 lidí Obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou nabízí dostatek prostoru pro 8 lidí Obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou nabízí dostatek prostoru pro 8 lidí

...více fotek na e-chalupy.cz

Užijte si společnou dovolenou se svými přáteli. Vila se 4 ložnicemi, 3 koupelami, prostorným společenským prostorem je vhodná pro 1 - 3 rodiny s dětmi či až 4 páry kamarádů.

Vila je kousek od Lipna (300m na pláž), zahrada 3000m². Celkový užitný prostor vily je 180m², z čehož 51m² tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem, ostrůvkem a jídelním stolem. Z obývacího pokoje a jednoho z pokojů je vstup na 54m2 dřevěnou terasu s výhledem na jezero Lipno.

Cena Silvestru 2024: 50000,- kč

Upřesňující podmínky: Pobyt 30.12. - 2.1.

Maximální kapacita vily pro silvestrovský pobyt je 10 osob. Vila nabízí k ubytování 4 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Černá v Pošumaví pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Šumava.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook