Chalupa U Mariky - Černý Důl - Čistá v Krkonoších - Silvestr 2024

Chalupa U Mariky Čistá v Krkonoších Venkovní bazén - společný pro všechny klienty areálu Sedací souprava v obývacím pokoji Jídelní kout a kuchyně
Obývací pokoj Jídelní kout a pohled do obývací části Chodba Schody do patra

...více fotek na e-chalupy.cz

Čistá v Krkonoších je součástí městyse Černý Důl. Městys je znám především díky stejnojmennému lyžařskému středisku, který nabízí několik vleků, třísedačkovou lanovku, dětské vleky, snowpark, školu lyžování a snowboardingu, půjčovny lyžařského vybavení, umělé zasněžování. Dostupné je i lyžařské středisko s nejdelšími sjezdovkami v Čechách – Janské Lázně, kde můžete po celý rok také navštívit stezku korunami stromů. Celé Krkonoše nabízí jak v letním, tak v zimním období řadu sportovního vyžití.

Chalupa U Mariky je součástí vilového parku Happy Hill, kde se nachází další rekreační domy. Před chalupou je pro klienty k dispozici posezení se slunečníkem a ohniště s možností grilování. Chalupa je umístěna u bazénu a dětského hřiště. Bazén a hřiště jsou společné a využívají jej všichni klienti areálu. U příjezdu k chalupě je půjčovna lyžařského vybavení a kol vč. elektrokol.

Cena Silvestru 2024: 6500,- kč

Upřesňující podmínky: cena za noc, minimální počet nocí: 5

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 8 osob. Chalupa nabízí k ubytování 3 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Černý Důl - Čistá v Krkonoších pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Krkonoše.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook