Domek Na Stráni - Číměř - Kunějovské Samoty - Silvestr 2024

Na Stráni Kunějovské Samoty Česká Kanada Na Stráni Kunějovské Samoty u Kačležského rybníku Česká Kanada Na Stráni Kunějovské Samoty Česká Kanada Na Stráni Kunějovské Samoty Česká Kanada
Na Stráni Kunějovské Samoty Česká Kanada Na Stráni Kunějovské Samoty Česká Kanada Na Stráni Kunějovské Samoty Česká Kanada Na Stráni Kunějovské Samoty Česká Kanada

...více fotek na e-chalupy.cz

Nabízíme Vám celoročně oddychové ubytování v domku Na Stráni v lokalitě Kunějovské Samoty. Dopřejte si komfort soukromí a klidu při pobytu na samotě v přírodě České Kanady. Domek se nachází v blízkosti obce Číměř v okrese Jindřichův Hradec. Ubytování je připraveno pro dvě osoby. Případně s jedním dítětem do cca 3 let. Dětská postýlka je součástí vybavení. Domek se nachází v lokalitě na okraji pokrytí mobilním signálem, kvalita a dostupnost mobilního připojení může kolísat. V domku je k dispozici Wi - Fi připojení do sítě internet.

Domek je moderní novostavbou, která je součástí původního selského stavení z 16.století. Z domku do dvora u stavení nejsou žádná okna ani vchod a také terasa je odvrácena od stavení směrem do údolí. Soukromí hostů je tedy zcela zaručeno.

Cena Silvestru 2024: 4000,- kč

Upřesňující podmínky: cena je za noc, minimálně 2 noci

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt jsou 2 osoby. Chalupa nabízí k ubytování 1 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Číměř - Kunějovské Samoty pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jižní Čechy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook