Chalupa v Českém ráji - Rovensko pod Troskami - Václaví - Silvestr 2024

Chalupa Václaví Chalupa Václaví pronájem bazén 6x3m pohled na bazén od venkovního posezení
pohled na bazén od plotu, v zadní části je kryté posezení bazén, večerní koupání venkovní kryté posezení s TV venkovní kryté posezení, pohled od bazénu

...více fotek na e-chalupy.cz

Atraktivní chalupa pro 8 osob s bazénem, který je zapuštěný do země o rozměrech 6x3x1,5m. Bazén je zastřešený, vyhřívaný, s přístupovými schody (nikoliv žebříkem), protiproudem a vnitřním osvětlením se slanou vodou. Tím, že je bazén zastřešený a vyhřívaný na teplotu 28 st. celsia lze bazén využívat už od dubna do října. Chalupa se nachází v srdci Českého ráje asi 3 km od Rovenska pod Troskami v jedné z místních částí. Objekt je po celkové rekonstrukci, foto naleznete zde [www. rajce. net/a9881601]. Dům je vybavený dřevěným starožitným nábytkem v retro stylu, který společně s dřevěným stropem vytváří příjemnou atmosféru. 3x ložnice (hnědý pokoj dvě lůžka délky 200cm, žlutý pokoj patrová postel délky 270cm, manželský pokoj čtyři lůžka délky 220cm), 4x TV, v obýváku, v apartmánu, a v hnědém pokoji, sklokeramická varná deska, lednice + mrazák, mikrovlnná trouba, myčka nádobí, rychlovarná konvice, základní nádobí hrnky, šálky, skleničky, příbory atd. U objektu je terasa se skalkou, posezením pod slunečníkem nebo v krytém letním obýváčku a lávovým kamenem k opékání masa. Objekt je oplocený. Parkování zdarma na zahradě. Bez domácích mazlíčků.

Cena Silvestru 2024: 25000,- kč

Upřesňující podmínky: Silvestr pouze týdenní pobyt, kratší pobyt pouze za plnou cenu

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 8 osob. Chalupa nabízí k ubytování 3 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Rovensko pod Troskami - Václaví pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Český ráj.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook