Ubytování Sudoměřice I. - Sudoměřice u Bechyně - Silvestr 2024

Sudoměřice u Bechyně - Chalupa - 1 Sudoměřice u Bechyně - Chalupa - 2 Chalupa k pronájmu Sudoměřice u Bechyně Sudoměřice u Bechyně - Chalupa - 4
Sudoměřice u Bechyně - Chalupa - 5 Chalupa k pronájmu Sudoměřice u Bechyně Sudoměřice u Bechyně - Chalupa - 7 Sudoměřice u Bechyně - Chalupa - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Chalupa s bazény a prostornou zahradou s parkovacími místy a hřištěm se nachází v obci Sudoměřice u Bechyně, v blízkosti přírodního parku Černická obora. Objekt se skládá ze dvou apartmánů - v přízemí a v patře se samostatnými uzamykatelnými vchody na opačnou stranu (soukromí zajištěno) a zastřešenou terasou. V přízemním apartmánu pro 6 osob se nachází chodba, kuchyňský kout (dvojplotýnkový vařič) se vstupem do sprchového koutu, samostatné WC, otevřená ložnice se 2 lůžky a gaučem (přistýlka) a 3 lůžková ložnice.

V nadzemním apartmánu pro 9 osob se nachází chodba, 3 lůžková ložnice se sprchovým koutem a WC, samostatná kuchyň (4 plotýnkový vařič) se vstupem do koupelny s vanou, sprchovým koutem a WC a dvěmi průchozími ložnicemi (1 x 4 lůžka a 1 x 2 lůžka).

Cena Silvestru 2024: 23900,- kč

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 15 osob. Chalupa nabízí k ubytování 5 ložnic.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Sudoměřice u Bechyně pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jižní Čechy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook