Ski cottage - Zborná - Silvestr 2024

Ski cottage ubytování Zborná u ski areálu Šacberk Pronájem chalupy Ski cottage Zborná u Jihlavy Outside view Outside view
Ping pong table Decking Area Decking Area First Bedroom

...více fotek na e-chalupy.cz

Lyžařská chata je ideální pro rodinné ubytování s nezapomenutelnými zážitky. Tato unikátní chata se nachází v srdci vesničky Zborná na Vysočině, 5 km od Jihlavy. Lyžařská chata leží 3 až 5 minut pešky od lyžařského areálu Šacberk, který nabízí možnost lyžování pro dospělé i děti, včetně lyžařské školy pro začátečníky. Použití umělého sněhu prodlužuje lyžařskou sezónu až do konce března. Jen několik málo kroků od vjezdu na pozemek se nachází vesnické hřiště pro děti, které nabízí hřiště pro fotbal, basketbal, lezecké věže pro děti a také velké pískoviště.

Lyžařská chata disponuje v přízemí hernou, ve které se nachází standardní kulečníkový stůl, stůl na stolní tenis, dále je zde také plochá televize při jejímž sledování se můžete posadit na pohovku a křesla. Před chatou na zatravněné ploše je také možné hrát elektronické šipky nebo badminton. Zde se nachází i ohniště umístěné tak, aby nepřekáželo při hraní her.

Cena Silvestru 2024: 25000,- kč

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 10 osob. Chalupa nabízí k ubytování 2 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Zborná pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Vysočina.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook