Chalupa Na Chválovce - Radiměř - Silvestr 2024

pohled do seknice z chodby Pohled na chalupu ze zahrady Pohled na chalupu ze zahrady Příchod do chalupy ze dvora
Vchod do chalupy pohled na vchod Seknice s kuchyňským koutem (možnost 2 přistýlek), odtud do pokoje s palandami) Seknice (možnost 2 přistýlek)

...více fotek na e-chalupy.cz

Hledáte - li odpočinek ve stylové chalupě, je ta naše ta, která by se Vám mohla líbit a kde byste mohli prožít pěkné chvíle. Naše chalupa se nachází v klidné části obce Radiměř ve východních Čechách, v blízkosti města Svitavy. Chalupa je vhodná pro ty, kteří preferují spíše klidné prostředí, zvláště pro rodiny s dětmi a s domácími mazlíčky. Chalupa má WiFi (i na zahradě), je zde i prostor pro práci na notebooku, je plně vybavena kuchyňským zařízením a vybavením. V uzavřeném dvoře se nachází venkovní posezení, kde si můžete připravit nějakou báječnou dobrotu na grilu, děti mají připravený bazén, trampolínu, houpačky, pískoviště. Vaši pejsci si užijí prostoru na zahradě. Pro ty z vás, kteří nechtějí jen odpočívat, ale i poznávat, se nabízí návštěva města Bedřicha Smetany a Boženy Němcové Litomyšl, města Bohuslava Martinů Poličky, návštěva hradu Svojanov nebo zámku Nové Hrady. Přijeďte si k nám odpočinout, budete srdečně vítání :-)

Cena Silvestru 2024: 14000,- kč

Upřesňující podmínky: VOLNO!

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 8 osob. Chalupa nabízí k ubytování 3 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Radiměř pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Východní Čechy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook