Chalupa u Trojanů - Arnoltice - Silvestr 2024

Chalupa u Trojanů Arnoltice Chalupa u Trojanů Arnoltice pronájem Chalupa u Trojanů V létě bazén
Atrakce pro děti: pískoviště a trampolína Vířivka Vířivka Relax :)

...více fotek na e-chalupy.cz

Nabízíme Vám nově zrekonstruované útulné prostředí, kde budete mít možnost v prostorách roubené chalupy vstřebat nádech starých časů, klid a pohodu. Naše pokojíčky jsou pro Vás vždy připravené, naklizené a voňavé. Poskytujeme celoroční ubytování vhodné pro všechny věkové kategorie včetně rodin s dětmi. Na zahradě vás v horkém počasí osvěží bazén a akrylátová vířivka pro pět osob, děti se mohou vyřádit na trampolíně a těm nejmenším se určitě zalíbí houpačka a pískoviště. K dispozici je také ohniště. Puberťáky nadchne Wi - Fi a v chladném počasí vás zahřejí kamna.

Naše chalupa leží v obci Arnoltice, okres Děčín, pouze 6km od německých hranic, kam si můžete jet nakoupit potraviny nebo navštívit Duty Free shop. Okolí je vhodné k procházkám a túrám za poznáním krás Českého Švýcarska s typickými pískovcovými skalními masivy. V obci se nachází dětské a multifunkční hřiště, restaurace a obchod s potravinami.

Cena Silvestru 2024: 30000,- kč

Upřesňující podmínky: 4.noci

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 11 osob. Chalupa nabízí k ubytování 3 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Arnoltice pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast České Švýcarsko.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook