Chata U Hrušky - Horní Bečva - Mšadla - Silvestr 2024

Chata U Hrušky Horní Bečva Horní Bečva - Mšadla - Chalupa - 2 Horní Bečva - Mšadla - Chalupa - 3 Horní Bečva - Mšadla - Chalupa - 4
Horní Bečva - Mšadla - Chalupa - 5 Horní Bečva - Mšadla - Chalupa - 6 Horní Bečva - Mšadla - Chalupa - 7 Horní Bečva - Mšadla - Chalupa - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Naše chata U Hrušky se nachází v obci Horní Bečva v lokalitě Mšadla a nabízí svým hostům příležitostné stylové ubytování s wellness v blízkosti turistických cílů a sportovních aktivit. V dosahu 300m se nachází lyžařský areál Sachova studánka, přímo před chatou v zimním období vedou upravované běžkařské stopy a v letním období turistické a cyklistické trasy s možnosti koupání v nedaleké přehradě.

Chata disponuje podkrovím se dvěma dvoulůžkovými a dvěma trojlůžkovými ložnicemi, WC a koupelnou. V přízemí se nachází kuchyň s obývacím pokojem, WC a garáž na uskladnění sportovního vybavení, kočárků apod. Ve sklepních prostorech je umístěna finská sauna na dřevo, parní sauna a vířivka a dále koupelna s WC. K domu přináleží dvě terasy, jedná otevřená sluneční terasa a druhá krytá se stolem a lavicemi. Na oplocené zahradě se dále nachází zahradní krb pro grilování, dětské houpačky a pískoviště. Chata disponuje wi - fi připojením, dále je k dispozici automatický kávovar. Chata je napojena na studnu (voda není pitná), dále na svou vlastní ČOV a elektrickou síť. K vytápění chaty slouží elektrické infrapanely a dále krbová kamna v obývacím pokoji.

Cena Silvestru 2024: 0,- kč

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 10 osob. Chalupa nabízí k ubytování 4 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Horní Bečva - Mšadla pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Beskydy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook