Chalupa u českého moře - Černá v Pošumaví - Silvestr 2024

Chalupa u českého moře Černá v Pošumaví Chalupa u českého moře Černá v Pošumaví Chalupa u Českého Moře u Lipna Apartmán Iris 1
Kuchyně + lůžko + přistýlka Kuchyně Koupelna Ložnice

...více fotek na e-chalupy.cz

Chalupa u českého moře nabízí tři apartmány pro letní i zimní rekreaci v domě po celkové rekonstrukci, který se nachází v lokalitě Lipna. Černá v Pošumaví je oblíbená lokalita, ze které se můžete vydat za vašimi aktivitami. Apartmán v přízemí má dvě ložnice a kompletní vybavenost pro rekreační bydlení jedné a nebo dvou rodin. Apartmány v půdní vestavbě jsou také zařízené pro rekreaci. Všechny apartmány mají kuchyňské linky a sociální zařízení. Apartmány jsou rozdílné. Jeden z horních apartmánů má ložnici v mezonetové přístavbě v nejvyšším bodě domu.

Cyklostezky, dráhy pro bruslaře, převozy a mnoho dalších rekreačních vyžití přímo v místě a nebo v regionu. Spolupracujeme s jinými penziony na druhé straně Lipna. Apartmány jsou možné pronajímat jednotlivě, ale také pro větší skupinu lidí. Po dohodě lze zajistit stravování v Restauraci u pranýře v Hořicích na Šumavě s možností dovážky.

Cena Silvestru 2024: 39000,- kč

Upřesňující podmínky: ČT 29.12. - PO 02.01. (4 noci)

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 12 osob. Chalupa nabízí k ubytování 4 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Černá v Pošumaví pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jižní Čechy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook