Chalupa Bišík - Teplice nad Metují - Skály - Silvestr 2024

Chalupa Bišík - Skály Teplice nad Metují Chalupa Bišík Skály pronájem Chalupa Bišík Skály Teplice nad Metují - Skály - Chalupa - 4
Teplice nad Metují - Skály - Chalupa - 5 Velká společenská místnost disponuje kávovarem a pípou pro vlastní sud. Společenská místnost Rodinný apartmán nabízí dvě ložnice se třemi lůžky.

...více fotek na e-chalupy.cz

Chalupa Bišík se nachází v Adršpašsko – teplických skalách, v osadě Jiráskovy Skály, 3 km od města Teplice nad Metují v překrásné přírodě chráněné krajinné oblasti Broumovsko v nadmořské výšce 650 m. Ubytování v srdci krásné a neposkvrněné přírody je vhodné k nerušenému odpočinku, ale relativně blízko centra dění. Chalupa Bišík se skládá ze 4 apartmánů, každý má vlastní kuchyň i sociální zařízení. Předností chalupy Bišík je velká společenská místnost v přízemí s posezením pro 24 osob. K dispozici je zde velký bar s kávovarem a pípou. Můžete tak celá vaše parta trávit společné chvíle i po celodenním výletě, dát si pivo nebo zatopit v krbu. Společenská místnost je k dispozici při obsazení minimálně dvou velkých apartmánů. Při obsazení menšího počtu apartmánu vám rádi společenskou místnost zpřístupníme za poplatek 300 Kč/den.

Okolí Teplic nad Metují a Adršpachu nabízí mnoho možností, jak strávit aktivní i odpočinkovou dovolenou. Adršpach je znám především díky svým pískovcovým skalním útvarům.

Cena Silvestru 2024: 0,- kč

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 24 osob. Chalupa nabízí k ubytování 8 ložnic.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Teplice nad Metují - Skály pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Východní Čechy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook