Chalupa Žofka - Brod nad Dyjí - Silvestr 2024

Brod nad Dyjí - Chalupa - 1 Brod nad Dyjí - Chalupa - 2 Chalupa Žofka pronájem Brod nad Dyjí - Dvorek domu Obývací pokoj
Obývací pokoj Obývací pokoj Obývací pokoj Prostory ložnice

...více fotek na e-chalupy.cz

Chalupa Žofka se nachází v okrajové a klidné části vinařské obce Brod nad Dyjí. Je vhodným místem pro trávení jak rodinné dovolené, tak setkání party přátel. V objektu je ložnice a obývací pokoj, dále prostorná kuchyň vybavená plynovým sporákem s elektrickou troubou, lednicí, rychlovarnou konvicí, mikrovlnou troubou a rohovou lavicí se stolem a židlemi. Čeká vás rekonstruovaná koupelna s WC a sprchovým koutem. Dlouhá chodba pak spojuje vstupní dveře, předsíň a vchod na prostorný dvůr, kde je možné pohodlně relaxovat ve stínu vzrostlého ořechu nebo se po večerech scházet u ohniště. Dvůr je situován na východ s výhledem na zahradu majitele, pole, vinohrady a Pálavu. Možnost bezpečné úschovy kol, parkování vozidel u domu. Aktivně je možné trávit čas na workoutovém hřišti před domem nebo při hře stolního tenisu. Na dětském hřišti si na své přijdou i ti nejmenší. Po domluvě možnost návštěvy vinného sklepa s degustací.

Cena Silvestru 2024: 0,- kč

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 7 osob. Chalupa nabízí k ubytování 2 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Brod nad Dyjí pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jižní Morava.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook