Chalupa Slunečná - Želnava - Slunečná - Silvestr 2024

Hlavní vchod do chalupy Želnava - Slunečná - Chalupa - 2 Želnava - Slunečná - Chalupa - 3 Želnava - Slunečná - Chalupa - 4
Želnava - Slunečná - Chalupa - 5 Želnava - Slunečná - Chalupa - 6 Želnava - Slunečná - Chalupa - 7 Želnava - Slunečná - Chalupa - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Chalupa Slunečná se nachází v obci Slunečná, na rozhraní Lipenska a NP Šumava a patří pod Želnavu. Leží nedaleko Nové Pece nebo Horní Plané a na dosah místům jako jsou Schwanzenberský plavební kanál, Medvědí stezka, Plešné jezero, Jelení vrchy, Stožec nebo zřícenina hradu Vítkův kámen. Má krásný výhled na nejvyšší horu Šumavy (Plechý).

Chalupa je po celkové rekonstrukci (2021) laděna do selského stylu, je velmi prostorná (180 m²) a nabízí 11 až 12 ubytovacích míst ve 3 ložnicích, s plně vybavenou kuchyní, jídelním koutem, prostorným obývacím pokojem s kanadskými krbovými kamny a má 2 koupelny s WC a 1 samostatné WC. Wifi je k dispozici.

Cena Silvestru 2024: 0,- kč

Upřesňující podmínky: Cena na dotaz

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 12 osob. Chalupa nabízí k ubytování 3 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Želnava - Slunečná pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Šumava.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook