Chata Krákora - Horní Maršov - Dolní Albeřice - Silvestr 2024

Chata Krákora Horní Maršov - Dolní Albeřice - Chata - 2 Horní Maršov - Dolní Albeřice - Chata - 3 Okolí - před chatou
SPOLEČENSKÁ MÍSTNOST S TV SPRCHOVÝ KOUT Pokoj č.1 - Toaleta Chata Krákora - pohled před chatou

...více fotek na e-chalupy.cz

Nově částečně zrekonstruovaná Chata Krákora se nachází v Albeřickém údolí v blízkosti Pece pod Sněžkou. Krásné a ničím nerušené místo na samotě u lesa, kterým protéká Lysečinský potok je ideálním místem pro vaši dovolenou - rodiny s dětmi, skupiny, či firemní akce. Nabízíme ubytování pro 2 - 36 osob.

12x 2 - 4 lůžkové pokoje se sprchou, většina s vlastním WC a 9 pokojů s balkonem. V přízemí se nachází velká společenská místnost s TV, krbem a kompletně zařízenou kuchyňskou linkou (americká lednice, indukční deska, elektrická trouba, mikrovlnná trouba, myčka nádobí, kávovar. U chaty je rozlehlá zahrada s dětským hřištěm - trampolína, houpačka, skluzavka, pískoviště a bazén, který využijí jak děti, tak i dospělí pro osvěžení v parných letních dnech. Venkovní sezení na terase, kde je možnost grilování. Možnost zapůjčení chlazení piva a grilu na sele. Na objednání vám zajistíme sele, kýtu a keg piva, který si přejete. Domácí mazlíčci dle dohody s provozovatelem.

Cena Silvestru 2024: 700,- kč

Maximální kapacita chaty pro silvestrovský pobyt je 36 osob. Chata nabízí k ubytování 12 ložnic.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Horní Maršov - Dolní Albeřice pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Krkonoše.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook