Chata Auri - Kaplice - Květoňov - Silvestr 2024

Chata Auri pronájem vodní nádrž Květňov Chata Auri Kaplice-Květoňov Chata Auri s vířivkou ubytování Květňov Kaplice - Květoňov - Chata - 4
Kaplice - Květoňov - Chata - 5 Kaplice - Květoňov - Chata - 6 Kaplice - Květoňov - Chata - 7 Kaplice - Květoňov - Chata - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Příjemný relaxační pobyt v naší chatě Auri. Najdete nás v nádherné krajině u vodní nádrže Květoňov na rozlehlém pozemku a na samotě, v zalesněném prostředí Novohradských hor, nedaleko obce Kaplice, blízko českého Krumlova a Lipna. Chata Auri je určena pro dva hosty a uchvátí každého, kdo miluje moderní design a ocení i ty sebemenší detaily. Právě sem můžete utéct před rychlostí všedních dní a vychutnat si tak zasloužený relax a pohodu v přírodě. Můžete se procházet po okolních loukách, lesích, pozorovat rybáře na vodní nádrži a nasávat čerstvý vzduch. Objekt je ideálně umístěn pro podnikání celodenních výletů jak na kole, tak i autem.

Vydejte se do dechberouci krajiny jižních Čech, Novohradských hor a pro milovníky rybolovu nabízíme jezerní muškaření na vodní nádrži Květoňov u Kaplice. Vodní nádrž je také příjemná na koupání. Nádrž je od chaty vzdálená pouhých 100m.

Cena Silvestru 2024: 0,- kč

Upřesňující podmínky: Silvestr prozatím neobsazen, rádi Vám připravíme nabídku na míru.

Maximální kapacita chaty pro silvestrovský pobyt jsou 3 osoby. Chata nabízí k ubytování 1 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Kaplice - Květoňov pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jižní Čechy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook