Chaty Velké Losiny - Velké Losiny - Ludvíkov - Silvestr 2024

Chata Velké Losiny, rybníček 2 Chata Velké Losiny ubytování Ludvíkov Chata Velké Losiny pronájem ubytování Jeseníky Chata Velké Losiny terasa
Vstup Chata Velké Losiny Chata Velké Losiny vstup 2 Chata Velké Losiny posezení 1 Chata Velké Losiny, rybníček

...více fotek na e-chalupy.cz

Chata Velké Losiny je nově zrekonstruovaná chata, která se nachází v srdci Jeseníků v lázeňském městě Velké Losiny. Jedná se o nádherné a klidné místo u lesa s protékajícím potůčkem, nádherným výhledem na hřeben Jeseníků a soukromým rybníkem s možností rybaření (pstruhy, kapry nebo jesetery si u nás nachytáte a ihned ugrilujete, rybářské pruty zapůjčíme a začátečníky zaškolíme). Celková rozloha pozemku je cca 4 000m² a je tak ideální pro rekreaci rodin s malými dětmi v létě i zimě. Kapacita chaty je 10 osob, v letních měsících pro větší počet osob nabízíme možnost ubytování ve stanech na našem pozemku.

Hosté mají k dispozici venkovní pergolu s posezením, houpací křeslo, masážní vířivku pro 5 osob, plynový gril Weber. Vířivka nabízí čtyři odlišné pozice se sestavami nerezových trysek pro komplexní masáž. Každé sedátko a lehátko uvnitř vířivky se věnuje specifické části těla. Teprve když je vystřídáte všechny, projde vaše tělo ucelenou masáží. Pro děti je připraveno dětské hřiště se skluzavkou, houpačkami a pískovištěm. K dispozici je skákací hrad pro malé děti. V zimní sezóně je možné bobovat či sáňkovat přímo na pozemku, možnosti lyžování a běžkování jsou v několika okolních skiareálech.

Cena Silvestru 2024: 45000,- kč

Upřesňující podmínky: Pobyt na 7 nocí 27.12.2024 - 3.1.2025. Pobyt je určen pouze pro rodiny s dětmi. Kratší pobyt za stejnou cenu.

Maximální kapacita chaty pro silvestrovský pobyt je 10 osob. Chata nabízí k ubytování 3 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Velké Losiny - Ludvíkov pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jeseníky.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook