Hygge chaloupka v horách - Český Jiřetín - Silvestr 2024

Hygge chaloupka v horách pronájem Český Jiřetín Český Jiřetín - Chalupa - 2 Český Jiřetín - Chalupa - 3 Český Jiřetín - Chalupa - 4
Český Jiřetín - Chalupa - 5 Český Jiřetín - Chalupa - 6 Český Jiřetín - Chalupa - 7 Český Jiřetín - Chalupa - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Chalupa se nachází v klidném horském městečku Český Jiřetín, které patří k nejpříjemnějším, stále více vyhledávaným místům v Krušných horách. Sousedí s příhraniční německou obcí Deutschgeorgenthal. Je situována v kopci nad vesnicí, v její klidné části zvané Mlejnky, v nadmořské výšce 700m. n. m. Čistý horský vzduch zaručujeme :-) 200m od chalupy se nachází první sjezdovka, která je propojená s dalšími třemi sjezdovkami v obci.

Chalupa je kousek od lesa, na místě, kde je naprostý klid a kde Vás bude "rušit" jen zpěv ptáků. Je vybavena tak, aby si pobyt užila jak rodina s dětmi, tak i banda kamarádů. Naleznete zde tři oddělené ložnice, pohodlný obývací pokoj a plně vybavenou kuchyň, vhodnou i na poctivé vaření. V létě se můžete přesunout na upravenou zahradu s venkovním posezením, kde je možnost si něco dobrého ugrilovat (doporučujeme třeba pstruhy z místního chovu).

Cena Silvestru 2024: 30000,- kč

Upřesňující podmínky: Termín od 26.12 - 2.1

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 6 osob. Chalupa nabízí k ubytování 3 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Český Jiřetín pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Krušné hory.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook