Maringotka U ARTURA - Červená Řečice - Silvestr 2024

Maringotka U Artura Červená Řečice Pohled z druhé strany Domeček na uskladnění Pergola
Pergola houpačka Pergola poličky Maringotka 1 Maringotka 2

...více fotek na e-chalupy.cz

Maringotka a pergola U ARTURA se nachází v západní části Českomoravské vrchoviny v malebném městečku Červená Řečice. Objekt je určen pro turisty objevující přírodu a klid, pro cyklisty, kterým nevadí kopečky, pro rodiny s dětmi, které mají rády kempování (možnost postavení stanu), pro rybáře (možnost rybařit v blízkém rybníku - cca 400m pouze po dohodě nebo ve třech vodních nádržích - ty jsou vhodné i pro všechny vodní sporty), pro milovníky stanování, kteří se večer sejdou u ohně a společně zpívají krásné folkové a trampské písně (na pozemku je možnost postavit si vlastní stany, vhodné i pro větší skupiny). Jelikož je objekt polohou na polosamotě, tak si zde můžete užít klid a pohodu v přírodě, která vás obklopuje ze všech stran. V oploceném areálu je maringotka, velká pergola s krbem a domeček na ukládání kol a velkých zavazadel. V okolí je plno turistických značených cest i cyklotras. Nejatraktivnější je vodní dílo Trnávka - cca 2 km, nedalo pak malá přehrada Vřesník a pak romantická Sedlická přehrada.

V Červené Řečici je nádherný nově opravený zámek, 3 restaurace, dětská hřiště i sportovní hřiště (fotbalové, basketbalové, volejbalové - po dohodě možno užívat). Je zde kostel i naučná stezka, která provází po zajímavostech města, které bylo od 12.století centrem rozsáhlého panství patřícího pražským arcibiskupům.

Cena Silvestru 2024: 400,- kč

Maximální kapacita chaty pro silvestrovský pobyt jsou 4 osoby.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Červená Řečice pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Vysočina.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook