Chalupa U Stodoly - Jevišovka - Silvestr 2024

Penzion U Stodoly ubytování Jevišovka Penzion U Stodoly pronájem ubytování Jevišovka Penzion U Stodoly ubytování Jižní Morava Jevišovka Stodola s hřištěm pro děti.
dětské hřiště zahrada venkovní posezení pohled z venku do místnosti se saunou

...více fotek na e-chalupy.cz

Chalupa U Stodoly poskytuje ubytování v nově zrekonstruovaném objektu s bazénem ve velmi klidné vinařské oblasti protkané cyklostezkami nedaleko Mušovských jezer. Celková kapacita objektu je 8 dospělých osob – možnost dětské přistýlky, ideální pro dvě rodiny. Objekt se skládá ze 2 budov (celkem 4 pokoje) – v každém pokoji je plochá TV, koupelna s WC a bezplatné Wifi v celém objektu. K dispozici je vybavená kuchyň, posezení na terase, gril, ohniště a dětské hřiště. Po dohodě lze využít vinný sklep (pod stodolou přímo v objektu) za poplatek využít saunu, půjčit kajak ( 4 lodě) či raft. Řeka Dyje vzdálena 800m od objektu. Odvoz a vyzvednutí zajistíme. Nově je možno po dohodě za poplatek využít tenisové hřiště, které se nachází přímo ve středu obce Jevišovka, cca. 500 m od ubytování.

Cena Silvestru 2024: 0,- kč

Maximální kapacita vily pro silvestrovský pobyt je 8 osob. Vila nabízí k ubytování 4 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Jevišovka pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jižní Morava.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook