Chata - Švadlačky - Soběslav - Silvestr 2024

Chata Švadlačky Venkovní bazén Kuchyně Kuchyně
Jídelna Jídelna Obývací pokoj nebo ložnice pro 2 osoby Podkroví

...více fotek na e-chalupy.cz

Chata s bazénem a finskou saunou. Nachází se v klidné části, nedaleko města Soběslav, na břehu rybníka Švadlačky a cca 400m od vodácké řeky Lužnice. Nedaleko od sjezdu z dálnice Praha - Č. Budějovice. V blízkosti objektu i v dosahu chůze je pískovna Karvánky. Přibližně 10 minut cesty autem jsou v dosahu velké pískovny města Veselí nad Lužnicí, kde je i veškerá občanská vybavenost stejně jak v přilehlém městě Soběslav. Chata poskytne vyžití jak pro dospělé, tak pro nejmenší. K dispozici je velký venkovní bazén, prolézačky, trampolína, pískoviště. Na zahradě je otevřená pergola s grilem + ještě jedno uzavřené posezení s krbem. Možnost také využít udírnu.

Chata je kompletně vybavená - v přízemí - kuchyně, jídelna, 1x ložnice nebo obývák, koupelna s vanou, WC. V patře 1x velká ložnice. Samozřejmostí je WIFI. V případě chladného počasí – vytápění kamny, nebo el. kotlem. V okolí jsou dobré podmínky pro cykloturisty po vyznačených cyklostezkách, možnosti výletů po památkách, lesy – ideální pro houbaření a také dobré podmínky rybolovu na pískovnách v Roudné, Vlkově nebo na řece Lužnici.

Cena Silvestru 2024: 10000,- kč

Upřesňující podmínky: Dle délky pobytu

Maximální kapacita chaty pro silvestrovský pobyt je 5 osob. Chata nabízí k ubytování 2 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Soběslav pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jižní Čechy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook