Rekreační středisko AVIA - Vlastějovice - Silvestr 2024

Červená a modrá chata Vlastějovice Červená a modrá chata Červená a modrá chata:-) Červená a modrá chata:-)
Červená a modrá chata:-) Červená a modrá chata:-) Červená a modrá chata:-) Červená a modrá chata:-)

...více fotek na e-chalupy.cz

Od sezóny 2022 a 2023 nabízíme k pronájmu 3 (celková kapacita 12 lůžek) nově zrekonstruované chaty, které jsou součástí areálu rekreačního střediska AVIA ve Vlastějovicích. Chaty jsou 4 lůžkové, k dispozici je plně vybavená kuchyň - lednice s mrazákem, rychlovarná konev, mikrovlnná trouba, varná deska, topinkovač, nádobí, venkovní gril na dřevěné uhlí, lehátka na opalování. K použití je také káva, čaj, olej nebo různé druhy koření pro večerní grilování. Součástí chaty je samozřejmě záchod, koupelna se sprchovým koutem a také venkovní terasa s výhledem na louky a les. Kousek od rekreačního střediska cca 1 km se nachází jez, možnost koupání nebo rybaření v řece Sázavě. Nově zrekonstruované chaty jsou v klidném prostředí, vhodné pro rodiny s dětmi nebo pro jednotlivce. Místo je zajímavé svou polohou mezi Zručí a Ledčí nad Sázavou, je ideálním místem pro turistiku, houbaření, rybaření, cykloturistiku i vodní sporty. Chaty jsou situovány v přírodě s výhledem na nedaleký les. Vytvořili jsme místo pro milovníky přírody, chaty jsou v klidném prostředí, které nabízí místo k regeneraci s dostatkem prostoru na soukromí, ale také na společné chvíle s rodinou či přáteli.

Voda je v chatách a v celém areálu rekreačního střediska pitná. Na terase je možné používat gril, součástí areálu je ohniště na opékání buřtíků.

Cena Silvestru 2024: 0,- kč

Upřesňující podmínky: Dle domluvy

Maximální kapacita chaty pro silvestrovský pobyt je 12 osob. Chata nabízí k ubytování 3 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Vlastějovice pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Střední Čechy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook