Ubytování U Navarů - Roseč - Silvestr 2024

Ubytování U Navarů Pohled na chalupu přes rybník Dolán Solární sprcha, vana a lehátka Pergola s posezením, krbem, kuchyňským koutem.
Uzavřený dvůr s prostornou pergolou, kamenné koryto s bylinkami Uzavřený dvůr s prostornou pergolou. Pergola Dvorek

...více fotek na e-chalupy.cz

Chalupa se nachází v malebné poklidné vesničce Roseč na Jindřichohradecku v Jižních Čechách na okraji CHKO Třeboňsko. Je rozdělena na dva samostatné, plně vybavené apartmány, každý má svůj vlastní vchod, kuchyň, koupelnu, WC. Pohodlně se zde vyspí 11 osob ve 3 neprůchozích ložnicích. Je vhodná pro větší rodinu, nebo partu přátel. Dokonalé soukromí nabídne zcela uzavřený dvůr s prostornou pergolou, která přímo vybízí k posezení u krbu. Na přípravu na grilování se skvěle hodí kuchyňský kout, který je součástí pergoly, stejně tak i koupena s WC. Je zde umístěna pračka. Děti jistě využijí pískoviště, trampolínu nebo solární sprchu a retro plechovou vanu na nožičkách na zchlazení v horkých letních dnech. Na letní sezonu plánujeme na dvůr umístit i nadzemní bazén. Slunit se můžete na polohovatelných lehatkách. Za návštěvu stojí i zábavní park Fantazium, nebo kukuřičné bludiště s bazénem přímo v naší obci, nedaleko je i Zoopark Na Hrádečku, Obludiště, Aquapark a další bohaté vyžití. Ze dvora je také přístupná uzamykatelná garáž pro uschování kol, které najdou využití při vyjížďkách okolní krajinou, posetou množstvím rybníků, řek a hlubokých lesů, které přímo vybízí k toulkám touto okouzlující přírodou. Okolí je protkané sítí cyklostezek a prašných cest. Vášnivý houbaři mohou naplnit své koše rozmanitými druhy hub v okolních rozsáhlých lesích. Všímaví pozorovatelé spatří rozmanité druhy ptactva, mezi které patří i orel mořský, který našel své útočiště u nedalekého rybníka Holná, ve kterém je příjemné i přírodní koupání, stejně jako v pískovně ve Stráži nad Nežárkou. Milovníci kulturních památek jistě navštíví muzea, hrady a zámky v širším okolí. Za zmínku stojí Zámek Červená Lhota, Jindřichohradecký hrad a zámek, Muzeum fotografie, zámek Jemčina a vzdálenější zámek Hluboká. Výhled na kouzelnou krajinu nabízí rozhledna Rýdův kopec, vzdálená jen necelých 7 km. Dalším nezapomenutelným zážitkem se stane jízda parní lokomotivou. Okolí je doslova nabyté zajímavostmi a možnostmi strávit zde neopakovatelné chvíle..

Nově máme po předchozí domluvě povoleny menší, čistotné, vychované domácí mazlíčky, kteří spí ve vlastním, přivezeném pelíšku a jsou zvyklí v bytě.

Cena Silvestru 2024: 0,- kč

Upřesňující podmínky: Na dotaz

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 11 osob. Chalupa nabízí k ubytování 3 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Roseč pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jižní Čechy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook