Černovická chaloupka - Černovice - Silvestr 2024

Černovická chaloupka ubytování Černovice Černovická chaloupka ubytování Černovice Pronájem ubytování Černovice - Kuchyně Pokoj na spaní č.1
Pokoj na spaní č.1 Pokoj na spaní č.1 Pokoj na spaní č.2 Chodba

...více fotek na e-chalupy.cz

Černovická chaloupka se nachází v malebném městečku Černovice na hranici Jihočeského kraje a kraje Vysočiny mezi městy Tábor a Pelhřimov. Chalupa je situovaná na kraji města přímo u silnice, takže nebude nijak těžké ji najít. Součástí chalupy je zahrada s pergolou a bazénem, celý pozemek je oplocený. V okolí Černovic je mnoho turistických atrakcí i gastronomických zážitků. Také Vám můžeme nabídnout jedinečný zážitek v podobě rybaření na soukromém rybníce kousek od chalupy.

Nabízíme týdenní, víkendové či jednodenní pobyty. Budeme rádi za Vaše zpětné hodnocení, které poslouží k dalšímu vylepšování zkvalitňování pobytů u nás na chaloupce. Dbáme na životní prostředí a zdraví našich klientů, a proto se snažíme používat ekologické čistící prostředky a prostředky na praní.

Cena Silvestru 2024: 0,- kč

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 7 osob. Chalupa nabízí k ubytování 2 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Černovice pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jižní Čechy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook