Horská Bouda Dimrovka - Pec pod Sněžkou - Silvestr 2024

Horská Bouda Dimrovka v létě Pec pod Sněžkou Pec pod Sněžkou - Chata - 2 Pronájem ubytování Pec pod Sněžkou Horská Bouda Dimrovka Pec pod Sněžkou - Chata - 4
Pec pod Sněžkou - Chata - 5 Pec pod Sněžkou - Chata - 6 Pec pod Sněžkou - Chata - 7 Pec pod Sněžkou - Chata - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Horská chata Dimrovka má atmosféru a krásný výhled na horu Sněžku. Nachází se v klidné části Pece pod Sněžkou v 1000m. n. m. u sjezdovky Klondike. Je zde útulná roubená společenská místnost s barem. V případě pronájmu celého objektu je výčep k dispozici. Venku je terasa s příjemným posezením, ohništěm a grilem. Děti mohou využít pískoviště, houpačky, dětský domeček. Větší pozemek také umožňuje pořádání drakyád a jiných akcí. Kapacita až 35 osob ve 2 až 5 - lůžkových pokojích s vlastním soc. zařízením, Tv a wifi. Vhodné pro oslavy, rodinné sešlosti, apaluchy, teambuildingové akce, workshopy atd. V okolí je spousta aktivit: lanovka na horu Sněžku, vyhlídkový vláček, farmaparky, wellnes, aquapark, golf, pěší turistika, kolo, koloběžky, houbaření, blízko zvířátka (kozy, ovce pro děti) běžkařské a lyžařské trasy..

Pokud vám zbyde čas, můžete si udělat procházku do centra dění, od chaty do Pece je to přibližně 30 min pěšky. Můžete tam navštívit místní obchody, kavárny, bowling.

Cena Silvestru 2024: 0,- kč

Upřesňující podmínky: na dotaz

Maximální kapacita chaty pro silvestrovský pobyt je 35 osob. Chata nabízí k ubytování 9 ložnic.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Pec pod Sněžkou pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Krkonoše.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook