Chalupa Pod Šerovnou - Zvěřenice - Silvestr 2024

Chalupa Pod Šerovnou Půdorys_Chalupa Pod Šerovnou Zima 2024 Zima 2024
Zima 2024 Pohled na Modrý apartmán Pohled na Zelený apartmán Pohled na přilehlé stavení - Letní kuchyň a Herna

...více fotek na e-chalupy.cz

Malá vesnice v předhůří Šumavy rozprostírající se u řeky Blanice (v Prachatické hornatině) nese název Zvěřenice. Tato malebná vesnička s krásnou krajinou a kapličkou na návsi leží nedaleko obce Záblatí u Prachatic. V této krásné a klidné oblasti, na úbočí kopce pár metrů od lesa i řeky Blanice, vyrostla nová chalupa se dvěma apartmány ve stylu původních šumavských stavení.

Chalupa Pod Šerovnou je pro všechny, kteří si chtějí odpočinout od každodenního shonu a hledají klid, pohodlí, samotu, čerstvý vzduch, ….. Krásnou přírodu lze poznávat a obdivovat v rámci pěší turistiky, cyklovýletů a v zimním období i na běžkách. Je to místo pro aktivní dovolenou, ale i pro milovníky pohodového odpočinku a relaxu. Znovu zde načerpáte ztracenou energii a poznáte nádherný kout Šumavy, odkud je možné podniknout i řadu výletů. Každé roční období tady má něco do sebe a zaručeně se zde nebudete nudit. Na své si zde přijdou rodiny s dětmi, parta kamarádů a přátel, nadšení sportovci. Je zde možné uspořádat i teambuilding pro menší skupiny zaměstnanců.

Cena Silvestru 2024: 50000,- kč

Upřesňující podmínky: Cena za apartmán.

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 20 osob. Chalupa nabízí k ubytování 7 ložnic.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Zvěřenice pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jižní Čechy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook