Vilka pod Strážným Vrchem - Merboltice - Silvestr 2024

Vilka pod Strážným Vrchem Merboltice jako součást historického statku Pronájem Vilky pod Strážným Vrchem Merboltice - pohled od stodoly z balkónu Vilky zde se parkuje
při akcích kuchyňka v apartmánku s rozkládacím gaučem Merboltice - Vila - 7 spodní ložnice v apartmánku

...více fotek na e-chalupy.cz

Vilka Pod Strážným Vrchem je samostatně stojící secesní domek, který je ideální pro rodinnou dovolenou. Z jedné strany louka, za kterou se vine cesta na rozhlednu Strážný Vrch, a z druhé se otvírá pohled do vzorně udržovaného památkově chráněného areálu (jehož je vilka součástí) bývalé rychty a patrového vejminku z 18.století. V roubených chalupách dnes žijí dvě rodiny (společní majitelé vilky), v sadu se pasou kozy i dvě krávy a stodola za ním poskytuje zázemí pro ekologickou farmu a sýrárnu. Na obzoru žádné město, jen zvlněné stráně s kvetoucími pastvinami, bujně zelenými mezemi a lesem. České středohoří je neuvěřitelně pestrá a malebná krajina plná starých ovocných stromů a malebných vesniček. V údolí šumí potok a podél něj se táhne šňůra krásných chalup, kvůli kterým jsou Merboltice památkovou zónou.

Cena Silvestru 2024: 0,- kč

Upřesňující podmínky: dle domluvy

Maximální kapacita vily pro silvestrovský pobyt je 10 osob. Vila nabízí k ubytování 2 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Merboltice pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast České středohoří.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook