U srnečky - Prostřední Bečva - Bácov - Silvestr 2024

obývací část Prostřední Bečva - Bácov - Chata - 2 plně vybavený kuchyňský kout jídelní část
ložnice s manželskou postelí druhá ložnice se třemi postelemi sauna sprchy

...více fotek na e-chalupy.cz

Chata Bácovka prošla celkovou moderní rekonstrukcí a ráda pohodlně ubytuje až 5 osob ve dvou samostatných ložnicích (ložnice s manželskou postelí a ložnice se třemi samostatnými postelemi). V chatě byly použity přírodní materiály a hned několik komfortních prvků jako třeba podlahové topení, infra sauna nebo moderní sprchy WET ROOM se dvěma hlavicemi. Kuchyňský kout je plně vybavený, nechybí ani myčka na nádobí a kvalitní kávovar. Balkón nabízí krásný výhled na horu Soláň a je vč. posezení. Samozřejmostí je možnost grilování u chaty pod zastřešenou pergolou s posezením. Chata se nachází v krásné oblasti Beskyd nedaleko pod Pustevnami.

V letním období můžete využít ke koupáni nádherný BIOTOP v obci, [www. biotopbecva. cz], přehradu, koupaliště a celoročně kryté bazény. Cyklisty Bečva a její okolí rozhodně nezklame, jsou zde jedny z oblíbených cyklotras v kraji [www. cyklostezkabecva. cz]. V zimním období lze využít hned několik ski areálů v blízkosti. Milovníci koní si také přijdou na své, nedaleko je Jízdárna a Jezdecká škola.

Cena Silvestru 2024: 15000,- kč

Upřesňující podmínky: v ceně je el. energie, dřevo, sníh, infrasauna a welcome drink

Maximální kapacita chaty pro silvestrovský pobyt je 5 osob. Chata nabízí k ubytování 2 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Prostřední Bečva - Bácov pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Beskydy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook