Zelená chalupa - Čestín - Silvestr 2024

Chalupa Čestín ubytování Čestín Chalupa k pronajmutí Čestín Příjezd k chalupě
Pohled na chalupu Společenská místnost Společenská místnost a kuchyně Posezení ve společenské místnosti

...více fotek na e-chalupy.cz

Obec Čestín, kde se objekt nachází, se rozprostírá na rozhraní Středočeského kraje a kraje Vysočina. Tato poloha tak láká k navštívení obou krajů. Cca 30 km od obce se nalézá Kutná Hora s chrámem sv. Barbory (památka UNESCO), druhým směrem se rozprostírá CHKO Blaník s rozhlednou Velký Blaník. Vodáci ocení nedalekou řeku Sázavu. Okolí rovněž nabízí turistické a cyklistické trasy.

Chalupa stojí v tichém prostředí přímo u lesa. Dělí se na dvě části, z nichž podkrovní obývá majitelka a přízemí je k dispozici klientům. Obě části mají samostatný vchod a jsou na sobě nezávislé. Rekreační část disponuje společenskou místností s kuchyní, ložnicí a koupelnou s toaletou. Součástí objektu je také zastřešená terasa. Kolem se rozprostírá oplocená zahrada, na níž mohou klienti využívat ohniště, posezení v altánu a zahradní gril. V objektu je slabší signál všech operátorů, hodně záleží na počasí.

Cena Silvestru 2024: 2780,- kč

Upřesňující podmínky: cena za noc, minimální počet nocí: 5

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 6 osob. Chalupa nabízí k ubytování 1 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Čestín pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Střední Čechy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook