Ubytování v Podhanské roubence s farmou - Čeká Kamenice - Huníkov - Silvestr 2024

ubytování Huníkov na zahradě je pískoviště, houpačka, klouzačky a posezení pod lípou Apartmán v Podhanské roubence s farmou v zimě je doma teplo a venku běžecké trasy
Podhanská roubenka s farmou Huníkov, České Švýcarsko jídelní stůl a kachláky s lůžkem Čeká Kamenice - Huníkov - Chalupa - 7 výhled z vyvýšené dvojpostele

...více fotek na e-chalupy.cz

Část chalupy (nikdo další cizí není v objektu a zahradě kromě majitelky). Podhanskou roubenku (pod vrchem Hana) můžete kromě relaxu využít zejména jako výchozí bod pro poznávání pestré krajiny, a to jak v CHKO Labské pískovce a nedalekém národním parku České Švýcarsko, CHKO Lužické hory i CHKO České středohoří. Zde se vše hezké totiž úžasně potkává. Lesy, skály, bezvadné koupačky, cyklovýlety, kaňon Labe, památky, sklářská historie, pivovary. Centrum České Kamenice je vzdáleno 1,5 km. 325 m od domu je Huníkovský rybník, 10 km řeka Ploučnice, 13 km Olešský rybník, 18 km řeka Labe, takže rybáři si užijí.

Hned vedle objektu se nachází naše farmička. Ráno si tak můžete pochutnat na čerstvých vejcích od našich, v ohradě volně pobíhajících, slepiček, sílu získat z kozího mléka nebo si z něj zkusit vyrobit sýr, kefír, tvaroh apod. Zejména malé děti tu kromě koz a kůzlátek, slepic, kohouta a často i kuřátek, potěší králíčci, kočky a pes. Zn: Holinky s sebou :-)

Cena Silvestru 2024: 12000,- kč

Upřesňující podmínky: Cena uvedena za 3 noci kolem Silvestra. S vánoční výzdobou.

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 9 osob. Chalupa nabízí k ubytování 1 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Čeká Kamenice - Huníkov pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast České Švýcarsko.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook