Roubenky na Dupačce - Velké Karlovice - Silvestr 2024

Roubenky na Dupačce Velké Karlovice Roubenky na Dupačce Velké Karlovice Pronájem Horní a Dolní roubenky Na Dupačce Beskydy Velké Karlovice - Chalupa - 4
Velké Karlovice - Chalupa - 5 Velké Karlovice - Chalupa - 6 Velké Karlovice - Chalupa - 7 Velké Karlovice - Chalupa - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Roubenky na Dupačce nabízí klidné ubytování v soukromí u lesa pod vrcholem hory Dupačka na samotném konci Velkých Karlovic. Nadstandardně vybavené roubenky byly postaveny tradičním způsobem z místního jedlového dřeva v chráněné krajinné oblasti Beskyd. Každá z roubenek disponuje 5 dvoulůžkovými ložnicemi a velkou podkrovní ložnicí pro 8 osob. Roubenky jsou vybaveny nábytkem z masivního jasanového dřeva.

Naším přáním je předat vám to, co se zde podařilo najít nám. Klid, spojení s přírodou, společné výlety, objevování a zážitky. Našli jsme místo, kde můžeme vypnout, zpomalit a být opravdu spolu. Chceme, aby děti stavěly bunkry v lese, cachtaly se v potoce, uměly vylézt na posed… Užívat si společně letní i zimní sporty.

Cena Silvestru 2024: 15480,- kč

Upřesňující podmínky: Navýšení ceny o 20 %.

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 40 osob. Chalupa nabízí k ubytování 12 ložnic.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Velké Karlovice pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Beskydy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook