Vila Šik - Nové Město na Moravě - Silvestr 2024

Vila Šik Nové Město na Moravě Vila Šik Nové Město na Moravě Vila Šik Nové Město na Moravě ubytování Nové Město na Moravě - Vila - 4
Nové Město na Moravě - Vila - 5 1. ložnice 1. ložnice 2. ložnice

...více fotek na e-chalupy.cz

Jsme mladá rodina s milými dětmi a koupili jsme tento objekt, který postupně sami rekonstruujeme. Momentálně jsou zrekonstruovány dva apartmány, brzy snad bude i třetí. Objekt je samostatně stojící. Je zde zatím i soukromá vinárna pro až 40 osob plus možnost venkovního posezení a zahrada s trávníkem, pískovištěm, velkou trampolínou, chatkou na hraní pro děti, garáží a ovocnými keři, bylinkami, pěstovanou zeleninou bez chemie a velkou třešní, kde si můžete také nasbírat co najdete. Jsme ochotni se domluvit dopředu na čemkoli, co by vám přišlo vhod a nachystat vše k vaší spokojenosti. Dům se nachází asi 500m od centra Nového Města na Moravě. V okolí je spousta dětských hřišť, městské lázně, galerie, muzeum, sjezdovka a plno dalšího nejen sportovního vyžití jak v létě, tak v zimě. Můžete nám kdykoliv napsat, či zavolat a rádi vám cokoli řekneme, či doporučíme. Jsme také v úzkém kontaktu s okolními ubytováními, takže pokud jste i početnější skupina, není problém sladit i velké skupiny. Ve sklepě máme i saunu, ale zatím nejsou prostory této sauny plně reprezentativní, ale sauna lze libovolně využít v případě zájmu.

Cena Silvestru 2024: 7000,- kč

Upřesňující podmínky: Záleží na počtu osob a počtu nocí,vše je spíše otázkou domluvy...

Maximální kapacita vily pro silvestrovský pobyt je 10 osob. Vila nabízí k ubytování 4 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Nové Město na Moravě pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Vysočina.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook