Hájenka Tikov - Černín u Lukavce - Silvestr 2024

Černín u Lukavce - Chalupa - 1 Hájenka Černín Černín u Lukavce - Chalupa - 3 Černín u Lukavce - Chalupa - 4
Černín u Lukavce - Chalupa - 5 Černín u Lukavce - Chalupa - 6 Černín u Lukavce - Chalupa - 7 Černín u Lukavce - Chalupa - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Objekt bývalé hájenky. ! nově v nabídce!

Malebná, velice atraktivní chalupa na polosamotě u lesa, v obci Tikov, kousek od Lázní Bělohrad, v lokalitě hradů a zámků Českého ráje, Vás nadchne klidem a okouzlujícím výhledem do volné krajiny. Výhledy na kostelíček Byšička, Krkonoše a klidná lesní atmosféra u rybníčku Vás naprosto ohromí. Hájenka nabízí komfort i pro ty opravdu náročné. Chalupa je v podstatě novostavba vystavěná na místě původní hájenky. Částečné roubení doplňuje místní folklor a velice se hodí do zdejší krajiny. Toto místo má svou osobitou atmosféru, což ocení zvláště romantické duše. Při ranním rozbřesku lze pozorovat lesní zvěř a ptactvo, zkrátka oáza klidu a pohody. Kde jinde, než na tomto místě zapomenete na starosti všedního dne. Zdejší zvlněnou krajinou protkanou malebnými rybníky i lázeňskými rašeliništi se na svých toulkách procházeli Václav Rais i baladický Karel Jaromír Erben. Možná tomuto kouzlu krajiny podlehnete i Vy. Přijeďte se podívat, jednou okusíte a jen těžko opustíte. Srdečně Vás budeme vítat.

Cena Silvestru 2024: 35000,- kč

Upřesňující podmínky: + poplatky za energie

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 13 osob. Chalupa nabízí k ubytování 5 ložnic.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Černín u Lukavce pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Český ráj.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook