Chaloupka U Mouchů - Jablonec nad Jizerou - Silvestr 2024

Jablonec nad Jizerou - Chalupa - 1 Jablonec nad Jizerou - Chalupa - 2 Světnice/společenská místnost s jídelním koutem Světnice/společenská místnost s jídelním koutem
Světnice/společenská místnost s jídelním koutem Kuchyň druhá menší ložnice na půdě WC v horní části chaloupky

...více fotek na e-chalupy.cz

Chaloupka U Mouchů je přibližně 100 let starý objekt. Vnitřní prostory prošly rekonstrukcí. Pozemek a přilehlé okolí stále změnou prochází a tento fakt je zohledněn v ceně. Momentálně Vám chalupa nabídne veškerý komfort pro Vaši letní i zimní dovolenou. Objekt se skládá z moderně zařízené kuchyně, dvou samostatných WC, koupelny se sprchovým koutem, prostorné chodby, tří ložnic a společenské světnice. Dále je k dispozici parkování pro dvě auta. Od letní sezony 2022 je pro Vás připraveno venkovní posezení s grilem. Objekt se nachází přímo u hlavní silnice mezi Jilemnicí a Harrachovem. Je tedy v ideální poloze pro výlety a lyžování právě v těchto oblastech. Menší Ski areál Kamenec, který je vhodný zejména pro rodiny s dětmi, se nachází také přímo v Jablonci nad Jizerou.

Cena Silvestru 2024: 19000,- kč

Upřesňující podmínky: Pouze týdenní pobyt

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 9 osob. Chalupa nabízí k ubytování 3 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Jablonec nad Jizerou pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Krkonoše.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook