Chata u Kuchařů - Dolní Bušínov - Silvestr 2024

Chata u Kuchařů Chata u Kuchařů Dolní Bušínov Balkon Balkon
Balkon Výhled z balkonu Obývací pokoj Obývací pokoj

...více fotek na e-chalupy.cz

Nabízíme pronájem chaty u Kuchařů přímo u pláže dolní nádrže v rekreační oblasti Dolní Bušínov. Chata disponuje 3 ložnicemi, celkem s 9 lůžky v prvním patře. V přízemí se nachází obývací pokoj s TV, krbem a rozkládacím gaučem. Dále je zde plně vybavená kuchyň s lednicí vč. mrazáku, mikrovlnnou troubu, indukční dvouplotýnkou, minitroubou, varnou konvicí, kávovarem na kapsle a také plně vybaveným jídelním servisem. Dále je v přízemí koupelna s WC. U chaty je veliký balkon s pergolou nabízející výhled přímo na dolní nádrž Bozeňov. Je zde k dispozici posezení a plynový gril. Pro návštěvníky s malými dětmi je možno nabídnout: zavírací dvířka na schodiště, ohrádka ke krbu, skládací dětská postýlka, houpací síť, hračky a vybavení na pískoviště. Dále je možno nabídnout zapůjčení pivního výčepu i zajištění bečky. V celé rekreační oblasti není telefonní signál, na chatě je však pevná linka a připojení k wifi. Lůžkoviny jsou součástí ubytování. U chaty je možné parkování pro 3 vozidla.

Přímo pod chatou se nachází pláž dolní nádrže Bozeňov, v níž je možné se koupat. Jsou zde pískoviště pro děti, malé dětské hřiště, a také bar Zanzibar. 550 m od chaty se nachází Sport & Relax areál Bozeňov, jenž nabízí výbornou restauraci, wellnes, spoustu sportovních aktivit, multifunkční sportovní hřiště na tenis, nohejbal a volejbal a veliké dětské hřiště. 900 m od chaty je rybník s možností chytání ryb. Rekreační oblast Dolní Bušínov je velice oblíbena pro rodiny s dětmi, turisty, cyklisty a houbaře.

Cena Silvestru 2024: 9000,- kč

Upřesňující podmínky: Cena za Silvestrovskou noc, cena za zbytek nocí dle dohody

Maximální kapacita chaty pro silvestrovský pobyt je 9 osob. Chata nabízí k ubytování 3 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Dolní Bušínov pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jeseníky.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook