Sklep Pod Dubňanskou Horou - Mutěnice - Silvestr 2024

Sklep Sklep Pod Dubňanskou Horou zadní terasa Mutěnice - Chata - 4
BAR Mutěnice - Chata - 6 Mutěnice - Chata - 7 Mutěnice - Chata - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Přijeďte si odpočinout, zasportovat a ochutnat ty nejlepší místní vína. Náš úchvatný Sklep pod horou pojme až 85 osob a vy tak můžete naplánovat jedinečné akce, jako je narozeninová oslava, svatba, obchodní jednání, firemní večírek, teambuilding nebo jen posezení s přáteli.

Ubytujeme Vás v 7 pokojích pro celkem 22 osob, které disponují vlastní koupelnou s toaletou. Hosté se mohou těšit na komfortní ubytování přímo nad sálem a vinným sklepem s možností mnoha doprovodných akcí. Možnost využití dvou teras i společné kuchyňky. Na požádání je k dispozici dětská postýlka a vysoká jídelní židle. V celém objektu je zajištěn bezplatný WiFi přístup na internet a také bezplatné parkoviště. Turisté tuto oblast vyhledávají kvůli vínu, památkám a cyklistickým trasám. Na výlet můžete vyrazit na nedalekou rozhlednu Vyšicko, nebo do skanzenu Strážnice, kde si můžete prohlédnout i Strážnický zámek. Při zámcích ještě zůstaneme a zmíníme zámek Milotice, Břeclav a samozřejmě Lednicko - valtický areál. Milovníci čaje a bylinek se dozví nové věci v bylinkovém ráji Sonnentor Čejkovice, kde je možné si také užít rozsáhlé prohlídky Templářských sklepů. Děti potěší výlet do ZOO Hodonín. Osvěžení v letních měsících hledejte na koupališti v Dubňanech nebo v Hodoníně. Pokud byste plánovali pobyt u nás v zimě, můžete si také zalyžovat v Němčičkách nebo ve Ski Parku Osvětimany.

Cena Silvestru 2024: 31900,- kč

Upřesňující podmínky: cena za ubytování od 29.12. 2024 - 2. 1. 2025

Maximální kapacita chaty pro silvestrovský pobyt je 21 osob. Chata nabízí k ubytování 7 ložnic.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Mutěnice pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jižní Morava.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook