Pohoda u Klínovce - České Hamry u Vejprt - Silvestr 2024

Pohoda u Klínovce pronájem chalupy České Hamry Pohoda u Klínovce ubytování České Hamry České Hamry u Vejprt - Chalupa - 3 České Hamry u Vejprt - Chalupa - 4
České Hamry u Vejprt - Chalupa - 5 České Hamry u Vejprt - Chalupa - 6 České Hamry u Vejprt - Chalupa - 7 České Hamry u Vejprt - Chalupa - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Chalupa se nachází v obci České Hamry, nedaleko Vejprt, kde je hraniční přechod do Německa. Nedaleko je obec Měděnec, jejíž štola byla zařazená do UNESCO. Všude v okolí jsou krásné vyhlídky. Klínovec je 6km, zde je lanovka i v létě, všude jsou cyklotrasy a trasy pro běžkaře. Výborné houbaření. Dostupné jsou skiareály největší Nový Klínovec, Neklid, Boží Dar, Jáchymov, Oberwiesenthal, Fichtelberg. Do 15km je město Klášterec nad Ohří, Ostrov, Jáchymov, do 30km Karlovy Vary, Chomutov, Kadaň.

Skiareál Klínovec, kde jsou i v létě dvě lanové dráhy v provozu. Sportcentrum Klínovec - lanové centrum, půjčovna kol, koloběžek. Oberwiesenthal - parní lokomotiva, bobová dráha, kabinková lanovka.

Cena Silvestru 2024: 60000,- kč

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 18 osob. Chalupa nabízí k ubytování 7 ložnic.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci České Hamry u Vejprt pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Krušné hory.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook