Chalupa U Klobouka - Říčky v Orlických horách - Silvestr 2024

Chalupa U Klobouka Letošní zima Říčky v Orlických horách - Chalupa - 3 Říčky v Orlických horách - Chalupa - 4
Chalupa U Klobouka Říčky v Orlických horách - Chalupa - 6 Chalupa U Klobouka Chalupa U Klobouka

...více fotek na e-chalupy.cz

Nabízíme k pronájmu nově postavenou chalupu (dvojdomek se samostatnými vchody), kterou nyní dokončujeme (probíhají terénní úpravy). Kapacita jedné chalupy je 8 osob, a po dohodě je možné přidat až 3 přistýlková lůžka. Nachází se v krásném prostředí Orlických hor, které vybízí jak k aktivnímu, tak i pasivnímu odpočinku. Je umístěna téměř v centru obce Říčky v Orlických horách, která leží na západním výběžku Orlických hor. Zima v Říčkách nabízí výborné podmínky pro běžecké i sjezdové lyžování. Přímo v obci se nachází moderní lyžařský areál Ski centrum Říčky se šesti sedačkovou lanovkou, snowparkem, půjčovnou lyží, servisem, lyžařskou školou, a samozřejmě restaurací a několika kiosky. Sjezdovka se od chalupy nachází 3,3 km a pravidelně k ní ze spodního parkoviště jezdí skibusy. Pro milovníky běžeckého lyžování jsou v okolí Říček desítky rolbou upravovaných běžeckých tratí s různým stupněm náročnosti.

Cena Silvestru 2024: 44000,- kč

Upřesňující podmínky: Cena počítána za týden pobytu (datum příjezdu a odjezdu dle domluvy). Na Silvestra požadujeme minimálně 5 nocí pobytu. Je možný i kratší pobyt, ale vždy bude účtována částka za 5 nocí.

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 8 osob. Chalupa nabízí k ubytování 4 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Říčky v Orlických horách pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Orlické hory.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook