Chalupa Morava - Veselí nad Moravou - Zarazice - Silvestr 2024

Chalupa Morava KUCHYNĚ - ubytování na Slovácku, Veselí nad Moravou Chalupa Morava - KUCHYNĚ - ubytování na Slovácku, Veselí nad Moravou Chalupa Morava KUCHYNĚ - ubytování na Slovácku, Veselí nad Moravou Chalupa Morava - KUCHYNĚ - ubytování na Slovácku, Veselí nad Moravou
Chalupa Morava KUCHYNĚ - ubytování na Slovácku, Veselí nad Moravou, Zarazice Chalupa Morava KUCHYNĚ - jídelní stůl, Veselí nad Moravou Chalupa Morava - KUCHYNĚ - ubytování na Slovácku, Veselí nad Moravou Chalupa Morava - KUCHYNĚ - ubytování na Slovácku, Veselí nad Moravou

...více fotek na e-chalupy.cz

Rádi Vás uvítáme v nově zrekonstruované prostorné chalupě s domácí slováckou atmosférou na Jižní Moravě, ve Veselí nad Moravou. Chalupa poskytuje ubytování pro 12 osob s možností doplnění o přistýlku + malou dětskou postýlku, 3 ložnice s manželskou postelí, 1 ložnice s oddělenými lůžky a velký rodinný pokoj s manželskou postelí a dvěma lůžky.

Prostorná moderní kuchyň s velkým jídelním stolem je kompletně vybavena, včetně Espresso De`Longhi Magnifica kávovaru na zrnkovou kávu, 2 lednice pokryjí potřeby chlazení potravin pro více rodin. Chalupa obsahuje dvě koupelny, vanu i sprchu, dvě toalety. Vnitřní odpočinková nevytápěná veranda s TV a internetem nabízí pohodlné křesla k odpočinku, poskytuje krásný výhled skrze velké okna do rozkvetlé zahrady a umožňuje do ní přímý vstup. Chalupa disponuje bezdrátovou Wi - Fi. Na zahradě najdeme velké ohniště s posezením, kryté venkovní posezení pro 12 osob, velký plynový gril Char Broil, s hořáky 3+1.Zahrada nabízí stín vzrostlých stromů, travnatou plochu pro dovádění dětí nebo také rozkvetlou louku či vinohrad. V zadní části zahrady je umístěno zázemí pro údržbu a také ubytování správce objektu. Parkování i zastřešený prostor pro kola je zajištěn přímo v uzavřeném areálu na zahradě.

Cena Silvestru 2024: 27000,- kč

Upřesňující podmínky: 30.12 - 2.1 cena i termín je orientační, bude upřesněna po dohodě

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 13 osob. Chalupa nabízí k ubytování 5 ložnic.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Veselí nad Moravou - Zarazice pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jižní Morava.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook