Manta Log Cabin - Albrechtice nad Vltavou - Újezd - Silvestr 2024

Manta Log Cabin Albrechtice nad Vltavou Srub Albrechtice nad Vltavou Albrechtice nad Vltavou - Újezd - Srub - 3 Albrechtice nad Vltavou - Újezd - Srub - 4
Albrechtice nad Vltavou - Újezd - Srub - 5 Albrechtice nad Vltavou - Újezd - Srub - 6 Albrechtice nad Vltavou - Újezd - Srub - 7 Albrechtice nad Vltavou - Újezd - Srub - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Říká se, že "kdo chce cítit skutečnou vůni dřeva, musí si z něj nechat postavit dům. " My pro vás máme o něco přijatelnější variantu. Co si takový dům na pár dnů pronajmout a vůni dřeva tak nasávat během dovolené? Náš parádní srub hned vedle Vltavy vám může být skvělým zázemím v létě i v zimě - ať už jste milovníci rybaření nebo lenošení u krbu.

Luxusní rekreační nemovitost Manta Log Cabin je součástí uzavřeného resortu osmi srubů v jižních Čechách. Lokalita se nalézá 14 km od města Písek a cca 50 km od Českých Budějovic. Srub je situován jen několik metrů od břehu Vltavy, nedaleko místa, kde řeka ústí do Orlické přehrady.

Cena Silvestru 2024: 9000,- kč

Maximální kapacita srubu pro silvestrovský pobyt je 8 osob. Srub nabízí k ubytování 3 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Albrechtice nad Vltavou - Újezd pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jižní Čechy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook