Vila NMNM - Nové Město na Moravě - Silvestr 2024

Patro_balkon Přední vstup Dům, zahrada a zahradní domek Patro_ložnice 1
Patro_ložnice 2 Patro_ložnice 2 Přízemí_ložnice 1 Přízemí_ložnice 2

...více fotek na e-chalupy.cz

Vila stojí na krásném velkém pozemku se zahradou, na kterém je ještě samostatný zahradní domek. Dvě podlaží vily, v nichž najdete dva prostorné a dřevem vonící apartmány, pohostí až 12 osob. Každý apartmán má také svou kuchyň a koupelnu se záchodem. Pokoje jsou příjemné a vyladěné do posledního detailu. Každý z pokojů je jedinečný, výběr materiálů a dekorací byl naší radostí a věříme, že přesně vystihuje genius loci. Co jsme mohli, jsme zachovali. Kromě restaurovaných dekorací a autentických fotografií, které jsme našli na naší půdě a ilustrují život na Vysočině, jsou dalším důležitým prvkem látky. Nádherné lněné závěsy, vlněné přehozy, měkoučké polštáře nebo osobitě potažená křesla jsou třešničkou celé vily. Dlouholetá práce s anglickými značkami látek, láska k látkám a cit pro kombinace materiálů a barev je náš signature. Showroom látek Romo je hned ve vedlejší vile a rádi vás tam necháme nakouknout.

Cena Silvestru 2024: 0,- kč

Upřesňující podmínky: Neváhejte nás kontaktovat pro konkrétní nabídku. Cena se bude odvíjet od počtu osob a délky pobytu.

Maximální kapacita vily pro silvestrovský pobyt je 12 osob. Vila nabízí k ubytování 6 ložnic.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Nové Město na Moravě pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Vysočina.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook